Menu

Sådan Financierer du dine rejser i Danmark

december 10, 2017 - rejse

At rejse er at leve. Dette udsagn har du nok hørt før, og det er så rigtigt. Man lever først rigtig når man rejser, oplever nye ting og dermed lever livet. Det giver en super fed følelse at rejse, og det får dig til at føle dig frisk og klar på at erobre verden, MEN det at rejse er altså ikke en helt billig ting. Du kan gøre alverdens ting for at mindske rejseomkostningerne. Det kan f.eks. være ved at couch-surfe, købe ekstrem billig mad, og ved at leve primitivt. Men lige meget hvad er det altså dyrere at rejse end at leve det samme sted hele tiden. Derfor har vi skrevet denne guide, som har det formål at hjælpe dig med at financiere dine næse rejser.

danmark

hav et job

For de fleste vil den bedste metode til at tjene penge til rejsen altså være ved at arbejde. Mange af os hader det, og synes det er surt at arbejde, men du kan ikke komme udenom at det er nødvendigt hvis du vil ud og rejse. Derfor bør du bide smerten i dig, ligge timerne i jobbet, og så få pengene ud af det. Et godt tip er at finde et arbejde, som rent faktisk gør dig glad og udfordrer dig. Der er ikke noget mere kedeligt og utilfredstillende end et kedeligt kassearbejde hos Fakta eller 7-Eleven.

… eller tag et lån

En anden mulighed for at få kapital er ved at tage et lån. Her er et bank lån en mulighed, men et kviklån eller forbrugslån kan også være en mulighed. Du kan læse mere om kunsten i at låne penge her. Pas godt på når du låner penge, og husk at pengene skal tilbages tilbage senere hen på måneden!